Çfarë mjetesh mund të përdorni për të zbuluar kanibalizimin e fjalëve kyçe?

Singapore Data Forum highlights advancements in data-driven solutions
Post Reply
olive

Çfarë mjetesh mund të përdorni për të zbuluar kanibalizimin e fjalëve kyçe?

Post by olive »

Ka shumë mjete që mund të përdorni për të përcaktuar kanibalizimin e fjalëve kyçe. Ndërsa uebfaqja ose faqja juaj rritet, mund ta keni të vështirë të gjurmoni gjurmimin e URL-së, meta-etiketat dhe përdorimin e fjalëve kyçe.

Faqet e produkteve mund të kenë postime Të dhënat e telemarketingut të veçanta për çdo lloj produkti dhe kategori. Përveç kësaj, faqet e internetit mund të mbështeten me faqe blogje. Këto faqe janë të larmishme ndërsa faqja bëhet më e madhe. Prandaj, në një rast të tillë, ka të ngjarë që ju të keni faqe që synojnë të njëjtën fjalë kyçe dhe këto mund të mbivendosen me njëra-tjetrën. Si rezultat, rezultatet e kërkimit tuaj do të dëmtohen. Veprimi më i mirë që mund të ndërmerrni për këtë është zbulimi i hershëm i situatës. Në këtë mënyrë nuk do të humbisni mundin dhe kohën tuaj në të ardhmen dhe do ta mbani rrezikun në minimum.

Gjëja e parë që duhet të bëni për të përcaktuar kanibalizimin e fjalëve kyçe është të krijoni një hartë të përmbajtjes, të kontrolloni rregullisht atë që keni bërë dhe ta vendosni atë në një plan. Në këtë mënyrë, ju mund të shihni më lehtë atë që duhet të shikoni dhe të vini re më lehtë mangësitë ose gabimet tuaja. Ju mund të parandaloni problemin e kanibalizimit të fjalëve kyçe duke organizuar fjalët tuaja kyçe në mënyrën më të saktë. Megjithatë, kjo metodë mund të mos jetë e mjaftueshme për ju pas një pike të caktuar. Ndërsa faqja juaj rritet, bëhet më e vështirë të ndiqni hartën dhe të siguroni optimizimin e fjalëve kyçe. Në një rast të tillë, mund t'ju duhet gjurmim më gjithëpërfshirës. Ka disa mjete që mund t'ju ndihmojnë me këtë.

Image

Për të përballuar këtë situatë, ka mjete të shumta që mund t'ju ndihmojnë me gjurmimin e hartave në mënyrën e dytë. Duke përdorur këto mjete, mund të inspektoni rregullisht hartën dhe përmbajtjen e faqes suaj. Me masat që mund të merrni sipas rezultateve të këtyre inspektimeve, bëhet e mundur që ju të vazhdoni të prodhoni përmbajtje pa përjetuar kanibalizimin e fjalëve kyçe.

Megjithatë, metoda e tretë alternative që mund të përdorni është të kontrolloni përmbajtjen që keni publikuar më parë në mënyrë që të mos merrni rrezikun e kanibalizimit të fjalëve kyçe gjatë fazës shtesë të kërkimit të fjalëve kyçe. Në këtë mënyrë, mund të kontrolloni nëse faqja që planifikoni të krijoni mbivendoset me përmbajtjen e vjetër përpara se të krijoni një të re. Me informacionin që do të merrni nga këtu, mund të kryeni planifikimin e përmbajtjes tuaj pa asnjë problem.
Post Reply